Familjen B Bygger

Snickare Domsjö

Välkommen till snickare Domsjö vi är en bygg- och snickerifirma som erbjuder en mängd olika tjänster inom snickeri, bygg och hantverk.

Jag som driver företaget snickare Domsjö heter Kjell  och har arbetat som snickare i 6 år.

Vi utför allt från små reparationer till större renoveringsarbeten och mindre tillbyggnader i bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och privatfastigheter.

Vi utgår från Domsjö som arbetsområde.

Du är alltid välkommen att höra av dig och med den erfarenhet och kunskap vi har, bistår vi gärna med idéer och förslag.

Anlita oss på snickare Domsjö för att göra dina Köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, inredningssnickerier, ombyggnationer, service och reparationsarbeten. Vi på Snickare Domsjö är mycket mån om att hålla en god kvalitet på de arbeten vi utför och har en hög servicenivå.

Vi har lång branscherfarenhet och bred kompetens i företaget, samt ett väl fungerande samarbete med duktiga underentreprenörer. Det gör att vi ggärna åtar oss totalentreprenader, där vi på ett effektivt sätt tar hand om helheten åt våra kunder, som slipper vända sig till flera olika hantverkare.

Söker ni en pålitlig byggpartner som kan lotsa er genom hela byggprocessen så har ni hittat rätt

Välkomna att kontakta snickare Domsjö!

För att kunna vara så flexibel som möjligt och anpassa oss efter våra kunders behov har vi valt att inte anställa, utan att istället samarbeta med andra egenföretagare, såväl snickare som hantverkare i andra branscher. Detta gör att vi lätt kan ta in rätt kompetens till varje projekt.

För oss är det alltid kunden som står i centrum, oavsett om det rör sig om en privatperson som vill ha en mindre ombyggnad utförd, ett företag som vill ha hjälp med nyproduktion, eller en kund inom offentlig sektor som beställer en omfattande renovering.

Snickare Domsjö hjälper Dig

Välkomna till denna webbplats kära besökare. Särskilt välkommen säger vi till dig som letar efter en riktigt bra snickare i Domsjö. Vårt mål är att göra ditt liv lite enklare. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta och anlita rätt företag när du är i behov av en duktig hantverkare. Snickare Domsjö kan hjälpa dig att hitta rätt när du letar, oavsett om det gäller en  byggnadsarbetare eller en duktig finsnickare. Här på webbplatsen finns det information för dig som ska renovera, bygga ut eller bygga om ditt hus eller din lägenhet.

Vi på Snickare Domsjö jobbar ständigt för att uppdatera denna listan.
Vi tror på att begära in offerter från många olika företag och jämföra noggrant innan du bestämmer dig.Det finns ett stort värde i att kolla runt med olika snickare för att hitta rätt, du kan spara både pengar och slippa problem i framtiden.

Vårt tips är att först och främst skriva ned exakt vad du vill ha hjälp med. Vissa snickare kan vara passa bättre för små projekt och andra företag lämpar sig bättre för större. Genom att alltid ha nedskrivet vad du vill ha hjälp med har du något att peka på under hela projektet.

Det är även viktigt att du sätter en budget för projektet, därför kan det vara bra att i vissa projekt fråga snickaren redan i ett tidigt skede vad det kan tänkas kosta. Genom att ha en rimlig budget och en tydlig beskrivning på önskat arbete har du lagt en bra grund för att bli nöjd med ditt projekt.

Tänk på att anlita snickare som har avtal och gör upp med hantverkaren om Rot-avtal innan projektet inleds. På denna sida kan du läsa mer om vad som gäller för håll dig uppdaterad då reglerna kan ändras! Vi rekommenderar även att du kontrollerar så att snickaren är med i fackförbundet. Be alltid om en offert från flera snickare så slipper du ångar dig efteråt. Vi är måna om att du blir nöjd med din hantverkare.

Snickare Domsjö ger dig checklistan

  1. Planera – skriv noggrant ned vad du att snickaren ska hjälpa dig med
  2. Budgetera – Ta fram en rimlig budget för hela projektet, prata med snickare om du behöver hjälp med detta
  3. Offerter – samla in flera stycken så att du kan jämföra de olika sinsemellan
  4. Välj snickare och luta dig tillbaka

Vår syn på det hela är att det ofta lönar sig att lägga mer tid innan projektet – så slipper man ångra sig efteråt.

För dig som vill göra det själv

Det finns även fördelar med att utföra hantverket på egen hand. Vi har god erfarenhet av privata byggprojekt. Du kan bland annat spara pengar och kan göra det i egen önskad takt.

Vi rekommenderar att du börjar med mindre projekt innan du bestämmer dig för att ta dig an större förändringar. Bygghemma.se är en stor sajt för att köpa byggvaror online. På sidan kan du leta dig runt bland över 150.000 byggvaror som kan komma väl till användning. Byggahus.se är en bra sida för Dig som är redo för det stora projektet. Det finns även inspiration och guider för dig som vill renovera och bygga kök eller badrum.

Något som blir viktigt när du ska snickra på egen hand är att skaffa dig själv en riktigt bra verktygslåda. För Dig som letar efter lite proffsigare verktyg kan vi varmt rekommendera maskinaffären.com

Med god planering, bra verktyg, fantasi och gott tålamod kommer du långt. På internet finns massor med hjälp att söka. Vårt tips här på sidan är att inte underskatta hur lång tid vissa projekt kan ta och var ödmjuk mot dig själv.